Servicii - MEDICINA ESTETICA - Tratamente corporale - Epilare definitiva cu laser

    Sistemul CUTERA  detine doua tehnologii inovative, capabile sa realizeze reducerea permanenta a pilozitatii: tehnologia LASER si LUMINA INTENS PULSATA (IPL). Aceste tehnologii actioneaza prin distrugerea ireversibila a radacinii firului de par colorat aflat intr-o anumita perioada a evolutiei sale, cand este sensibil la lumina LASER/IPL, adica atunci cand se afla in perioada de crestere. Cu tehnologia speciala a LASERULUI CUTERA, se poate epila si pielea bronzata sau chiar neagra, in deplina siguranta. Acestea erau contraindicatii pana acum.

Ca urmare, Intr-o sedinta de epilare, sunt distruse definitiv firele de par aflate in crestere; celelalte fire de par se vor afla in faza de crestere in una din sedintele de epilare laser urmatoare si vor fi distruse atunci. In general, 4-6 sedinte de epilare la interval de 3-6 saptamani interval sunt suficiente pentru a distruge aprope toti foliculii pilosi(radacinile firelor de par), functie de caracteristicile pielii dumneavoastra.

Se pot trata orice suprafete indiferent de marimea sau localizarea acestora. De asemenea, CUTERA este singurul laser capabil sa epileze fara riscuri(arsuri) si pielea inchisa la culoare, bronzata sau chiar neagra (afro-americani sau africani). Ca urmare, procedura este indicata si vara, dupa solar, cu conditia fotoprotectiei ulterioare (crema fotoprotectoare 50+).

Rezultatul tratamentului este influentat de unele aspecte hormonale si genetice ale tegumentului respectiv. De aceea, uneori sunt necesare unele investigatii suplimentare.

Insa, datorita inovatiilor CUTERA, la majoritatea covarsitoare a clientilor nostri, inca dupa prima sedinta apar rezultate concrete:reducerea marcata a pilozitatii.

Tratamentul nu este dureros, sistemul de racire eficient, incorporat in piesa care epileaza realizand o anestezie locala perfecta.

Uneori, dupa tratamentul cu laser pentru epilare, pielea este putin mai rosie, insa aplicand o folie hidratanta descongestionanta  timp de 10-20 minute, roseata dispare.

Timpul afectat procedurii depinde de suprafata de tratat: 5-10  minute epilare mustata, pana la o ora membre inferioare integral.

Tehnologia laser/IPL Cutera nu iradiaza, ca razele X (radiologie, tomograf, etc.)

Totusi, in timpul procedurii laser/IPL este obligatorie purtarea unor ochelari de protectie speciali pentru pacienti.