Servicii - TERAPII COMPLEMENTARE - Tehnici de echilibrare energetica

 Cine nu a simtit la sfarsitul unei zile mai grele sau dupa o intalnire mai neplacuta,  acea senzatie de greutate, de presiune externa atat de suparatoare? Ca si cum  un invelis invizibil ne inconjoara si ne da o dispozitie emotionala ciudata, care nu ne este caracteristica. Uneori apar chiar dureri localizate in diferite parti ale corpului, dureri a caror natura nu ne-o explicam. Este foarte posibil sa fim "contaminati" cu asa-zise "reziduuri energetice" , energii de o vibratie joasa, care perturba functionarea propriului nostru sistem energetic.

In acest caz, se impune efectuarea exercitiilor de curatare energetica, exercitii foarte simple, dar care cer un efort de concentrare din partea terapeutului. Pacientul trebuie sa aiba atentia focalizata la ceea ce se petrece in timpul sedintei, sa nu fie prezent doar fizic.

Dupa efectuarea curatarii energetice, se poate efectua incarcarea energetica, bineinteles la cererea pacientului. Efectul se simte imediat.

Activitatea fizica in aer liber este o alta metoda buna de curatare si reechilibrare, cu conditia sa nu exageram facand prea mult efort, in acest caz rezultatul nefiind cel asteptat. Trebuie sa invatam sa ne cunoastem corpul si sa fim atenti la semnalele pe care ni le transmite.

Baile in apa sarata si aromaterapia sunt la randul lor metode foarte bune de curatare energetica.